30-nånting!

Vänner & Familj, Min vardag

Nu har man kommit till den dagen man helst inte svarar på den sista siffran i sin ålder 😂 Någon som känner igen sig? 😄
I fredags fyllde jag (kan avslöja för er) 32 år. Och ja, min åldersnoja har kickat igång!
Jag vet inte varför, men har i hjärnan stannat vid ca 27 och jag tycker fortfarande det känns bra 😉

Har haft en magisk helg med massor av fina släkt, vänner och familj som har uppvaktat mig. Har alltid älskat att fylla åt och gör det fortfarande!
Är alltid en så himla mysig dag med bara glädje ❤️

I fredags vaknade jag till fin sång vid sängen med ett så fint kärlekskort min fina sambo skrivit till mig och fina blommor och gott fika 🥰 dagen kunde inte startat bättre!


Efter detta innan jobbet fick jag present och åt mysfrukost med min fina vän Amanda på det mysiga caféet Kroatorpet som ligger precis vid vår lägenhet. Så bra start innan jobbet en fredag! 😍

På dagen åt jag och Niclas lunch ihop och när jag kom hem ringde telefonen konstant med mina nära och kära som sjöng så fint 😍

På kvällen överraskade min älskade Niclas mig med en kväll på vår favoritrestaurang Anna Gretas som är en populär tapas-restaurang i Jönköping, wooow vad gott det var som vanligt! 👌🏼
Där fick jag även en present som var en hemlig upplevelse på en hemlig dag av honom, sååå mysigt 🥰


När jag kom hem möttes jag av detta innanför dörren!!??!? 😂😂😱

Jag blev livrädd först och trodde att någon var där i om det inte var en ponny 😂😂
Men när jag öppnade såg jag att det var……………..

Dessa fina antika stolar!! 😍 De ser inte mycket ut för världen nu, MEN vänta så kommer ni få se resultat! Jag älskar att göra om gamla möbler/inredning till nyare, fräschare men ändå behålla det charmiga i dom.
Min underbara bror och svägerska har varit så himla gulliga och snappat upp för flera månader sedan att jag är så trött på mina sådana stolar jag har nu som är väldigt gamla och slitna, de blir ju det lite fortare när man vill bevara antika saker. Men det är så otroligt svårt att hitta sådana här gamla stolar i fint skick och även likadana.
Och hur söta är dom inte som hittat dessa, lyckats få mig att inte hinna köpa några, hållt dessa hemligt och sedan konkat på dom först hem till sig för att gömma dom och sedan ställt in dom så här hos mig, alltsååååå 🥺🥺❤️ blev så glad verkligen!

Hade verkligen världens bästa födelsedag igår!! 😍❤️ Så många fina som skrivit så otroligt fina saker till mig, ni ska bara veta vad tacksam jag är över det och vad det betyder för mig ❤️

Inte nog med världens bästa födelsedag och en upplevelse att se fram emot så låg detta på bordet idag 🥰🙈🥺🥺 alltså orkar inte vad söt han är!
Så ja, nu har jag haft en supermysig lördag också 😍

Så får vi se vad min hemliga upplevelse är, lovar att uppdatera er! 😍

Hoppas att ni med haft en mysigt helg i det fina vädret!? ☀️

(Så himla hemskt och tråkigt med kriget 🇺🇦😢)

Gillar