Alla hjärtans dag- erbjudande

Spa & Hudvård

Igår hade jag och min sambo en så mysig tid tillsammans på So Thai Spa i Jönköping.
Det är verkligen mitt favoritställe att gå till mitt i vardagen och bara koppla av.
De har flera olika massager, ansiktsbehandlingar och annat man kan boka. Älskar miljön när man kommer dit, det är som att gå in i en exotisk värld för en stund med thailändsk stil, thailändska blommor, palmer, mysig belysning och fräsch miljö. Underbart att sätta sig ner i deras lounge innan behandlingen och bara koppla av till den thailändska spa-musiken 🌾

Det som var nytt denna gången var att jag tog med mig sambon och därav upptäckte nya behandlingar som man kan boka tillsammans. Vi fick ett dubbelrum, där vi fick varsin 60 min massage. Dessutom fick vi sitta i ett härligt, varmt fotbad med blommblad i innan massagen började. Supermysigt att sitta där och småprata tillsammans samtidigt som vi kopplade av i det varma fotbadet.
Det jag inte visste om var att man kunde lägga till 30 min för att få ett härligt bad i denna lyxiga jacuzzi innan valfri behandling.
Hur lyxigt hade inte det varit? 👌🏼

På So Thai Spa masserar de mycket med armarna och armbågarna som för oss som är lite känsliga (som jag är) kanske tycker är lite hårt 😄 Då kan man bara säga till innan massagen att man vill att de masserar mjukt med händerna. Kan lova att det kommer bli er bästa massage någonsin om ni ber dom att massera så det passar er!

Det bästa med So Thai Spa är att de verkligen har satsat på känslan i både lokal och bemötande så att man ska få en bra upplevelse där.
Personalen är så trevliga och de lyssnar alltid på önskemålen man har om massagen.

Om man väljer den behandling jag brukar ta är det 60 min Aromamassage = helkroppsmassage, inkl.fotbad, då de masserar hela fram och baksida, ben, rygg, axlar, nacke, dekolletage, ansiktet och hårbottnen för bara 595kr!
Helt otroligt värt det 🙏🏼

Vad hade inte passat bättre än att göra detta ihop med din älskling inför Alla Hjärtans Dag? 💕

Under hela januari och februari får du 20% på valfri behandling om du uppger ”johanna20” vid bokningen.

Du kan kika in deras behandlingar genom att klicka på denna länken:

http://sothaispa.se/behandling/

Boka tid genom att ringa: 036-440 04 00

De har öppet vardagar 10.00-19.00.

Glöm inte att uppge johanna20 ‼️

Hoppas att ni får en trevlig stund på So Thai Spa! 🙏🏼🌾 Kram

Gillar

Kommentarer