Älskade mamma ❤️

Fina mamma! Jag saknar dig så obeskrivligt mycket!
 
Jag har alltid sagt till alla genom åren att du är den starkaste personen som finns! Det finns ingen som du som klarar att ta sig igenom allt du varit med om, men ändå kan vara så positiv hela tiden och stötta resten av familjen samtidigt, trots att du har så mycket med dig själv. Jag är så glad att jag alltid har sagt ”Jag Älskar Dig” innan jag lagt på varje telefonsamtal med dig! Att vi alltid har haft våran fina familjegrupp tillsammans och skrivit godnatt varje kväll hela familjen. Jag saknar dig så mycket! Det känns som att det har gått så fort från att vi satt på Tabergs Topp och du bjöd mig på fika och jag sa att jag får bjuda igen dig snart, och att vi får göra det oftare! Du var så glad att du hade börjat bli lite piggare!
 
Jag glömmer aldrig hur vi stod i köket i huset i Norrahammar och du hade fått din nya njure sen en tid tillbaka, och du höll i mina händer och lyckades stödja dig mot mig och ta några egna steg med dina ben efter så lång tid av dialys och kämpande. Det var ju bara för några år sedan..
 
Jag glömmer heller aldrig hur glad du var varje gång jag spelade ihop med dig, eller när jag visade dig hur mycket jag hade utvecklats både med min sång, gitarr och allt inom musiken! Det är mitt största intresse precis som du alltid har haft musiken! Det är våran största passion som vi alltid har haft tillsammans! Och för varje ton som jag tar i hela mitt liv, så ska jag sjunga eller spela den så högt så att du hör den upp till himmelen också! Jag ska leva genom dig med musiken! Jag ska aldrig sluta sjunga eller spela för det har jag alltid lovat dig! Och nu när du har hört din fina dotter spela så fint efter 14 år så vet jag att du ler på dina fina läppar där uppe!
 
Det gjorde du alltid när det var någon fin låt på radion du hörde, något stycke som du gillade när du lyssnade på melodikrysset hemma! Vad man en gjorde i livet så kunde du alltid skoja och referera till en låt! Precis som i ”Så ska det låta”
 
Jag älskar dig mamma! Tack för att vi alltid har haft våran fina kärnfamilj ihop i alla år! Du gick bort alldeles för tidigt! Och det värsta av allt är att du ville inget annat än att stanna här och leva med oss! Du var verkligen inte färdig med livet! Du blev bara 61 år och du hade så mycket mer i livet som du ville göra! Du älskar att vara med oss! Och jag vet att du är fortfarande  är med oss i hela våra liv! Jag kommer aldrig att glömma dig min fina mamma! Tack för att du gjort mig till den jag är idag! Utan dig och pappa så hade jag inte varit någonting!
 
Du är och kommer alltid vara den bästa mamman som någonsin har funnits! Det har jag alltid sagt till dig!
 

Nu ska jag leva för dig!
Vila i frid älskade mamma!
Jag Älskar Dig ❤️

Gillar