Can you paint with all the colors of the wind

Första jobbdagen efter 3 månaders permittering... gissa om någon är glad! 🤩
Nu ska jag äntligen få börja resa runt i södra Sverige och besöka massor av nya butiker, som jag längtat! 🙌🏼😍

Började en ny tjänst 1 februari där jag ska ha ansvar för alla Estée Lauders märken i hela södra Sverige. Tidigare har jag bara haft Jönköping och Borås. Så ska bli roligt och en spännande utmaning att få resa mer, se sig runt i Sverige och träffa massor av nya människor och se nya butiker! Jag kommer att besöka alltifrån Kicks, Åhléns, Bangerhead och olika parfymerier.

Hann aldrig börja ordentligt då jag min första dag blev permitterad. Så nu 3 månader senare ska jag äntligen sätta igång!

Ska försöka uppdatera er här lite senare så ni får hänga med på mina nya äventyr! Ser såå fram emot detta! Älskar verkligen mitt jobb 🤩 Saknar bara mina fina kollegor som man aldrig får träffa nu i pandemin 💕 Då vi alla är utspridda runtom i Sverige.

Denna fotografering gjorde jag förra våren tillsammans med superbegåvade @stralmansfoto! 🪶 Jag har i hela mitt liv älskat allt med Pocahontas och på alla barnkalas var jag såklart utklädd till henne. Så var fantastiskt roligt att få göra ett makeupjobb i det temat!
Nu har vi ett nytt projekt på gång tillsammans! Tema vårblommor 🌸🌺
Ska bli så roligt att visa er resultatet sen!

Nu har jag gjort det smidigt för er som vill boka makeuper av mig! 💕

Klicka på de tre strecken längst upp till vänster på min sida. Sedan skrollar du ner en bra bit till ”kategorier” och där hittar du en rubrik ”priser”.
Där ser du alla mina priser och vad du kan boka.

Gjorde ett så fantastiskt bröllop i helgen på min fina vän. Håll utkik för snart kommer det upp bilder därifrån! 💍

Gillar