Darling, you are already in my veins đŸ©žđŸ–€

Makeup, Samarbeten, ModellplÄtning

ÄNTLIGEN fick jag ihop att göra min drömfotografering!
Enda sedan jag utbildade mig till makeup artist för snart 11 Är sedan har jag alltid velat göra en riktig vampyr-fotografering. Vampyrer har jag alltid gillat vÀldigt mycket. Kollat igenom alla serier och filmer med vampyrer och blivit inspirerad av alltifrÄn True Blood, Twilight och Vampire Diaries.
Flera gĂ„nger har jag klĂ€tt ut mig till vampyr pĂ„ halloweenfester genom Ă„ren men aldrig fĂ„tt nĂ„gra ”riktiga” bilder pĂ„ mina makeuper och stylingar till vampyr.
SĂ„ nu Ă€ntligen styrde jag och riktigt grymma fotografen @fotograf.liza.b.larsson ihop en riktig vampyr-fotografering đŸ–€

Niclas Ă€r bĂ€st som som vanligt som stĂ€llde upp som modell med mig 😍
TĂ€nk att fĂ„ ha en alldeles egen vampyr hemma 😉

BĂ„de Liza och jag hade sett detta hĂ€ftiga trĂ€d utanför Bankeryd sĂ„ det blev att vi började fota dĂ€r. Passade sĂ„ riktigt bra med det trolska trĂ€det och den dunkla skogen i höstrusket, sĂ„dan tur hade vi med vĂ€dret! đŸ™ŒđŸ»

Kan ju inte annat Ă€n sĂ€ga att Liza verkligen lĂ€ste mina tankar om hur jag ville ha bilderna! Hon fĂ„r fram ljuset, kĂ€nslan och hela alltet i en och samma bild! Och makeupen blir ju sĂ„Ă„Ă„ bra i detta ljuset! 😍 Ser ut som att vi stĂ„r riktigt bekvĂ€mt hĂ€r ocksĂ„, men i sjĂ€lva verket hĂ„ller vi just hĂ€r pĂ„ bilden pĂ„ att ramla, vi stĂ„r i finskor i lutande backe, halvt över en stock och grenar som skĂ€r in i benen, men vad gör man inte för att en bild ska bli bra!? đŸ˜‚đŸ™ŒđŸ»

Dessa foton tog vi innan halloween och exakt denna styling hade jag och Niclas pÄ vÄr halloweenfest i helgen. SÄ för en gÄngs skull fick man bra bilder pÄ sin halloween-utklÀdnad.

MÄnga undrar varför jag gör sÄdana hÀr foton.

Detta Àr ju som ni kanske förstÄtt mitt största intresse - styla, sminka, skapa till en fÀrdig bild. Men frÀmst lÀgger jag sÄ mycket tid pÄ detta för marknadsföring.
Utöver mitt 100% jobb pÄ Estée Lauder frilansar jag som makeup artist. Som ni kanske har sett mycket innan har jag mÄnga bröllop, men det jag brinner otroligt mycket för Àr mer extrema sminkningar, teatersmink, tv mm.
SÄ inför halloween Àr det ju som roligast att fÄ lÄta kreativiteten flöda.

Och tack till er som ville boka makeuper av mig till halloween! đŸŽƒđŸ‘»

SĂ„ roligt att göra detta jobbet med just Liza dĂ„ vi tĂ€nker vĂ€ldigt likt kring just sĂ„dana hĂ€r mystiska, trolska foton đŸŒČ

Hoppas verkligen att ni nu lagt mĂ€rke till mitt fina hĂ„rsmycke som jag har i hĂ„ret pĂ„ alla foton! 😍
Det Àr sÄklart grymmaste Blomstertid pÄ Asecs som gjort detta fantastiska smycke!
De hakar alltid pÄ mina galna idéer och förstÄr alltid precis hur jag har tÀnkt med stil och allt, de Àr helt otroliga pÄ att skapa!
SĂ„ rekommenderar starkt att ni lĂ„ter dom fixa ert blomsterarrangemang som ni sĂ„ önskar!💐

I helgen hade vi Àntligen vÄr obligatoriska halloweenfest!
Jag har Ă„rligen haft en sĂ„dan fest sedan jag var 21! Och det blir alltid lika lyckat! đŸŽƒđŸ‘»
SÄ roligt att alla verkligen gÄr 100% all in för sina utklÀdnader varje Är!

Redan nu ska jag börja fundera pĂ„ vad jag ska klĂ€ ut mig till nĂ€sta Ă„r! 😄

Hoppas att ni alla har haft en bra Alla Helgona och Halloween! 🧡

Makeup & styling: @JohannaMeszaros
Foto: @fotograf.liza.b.larsson
HĂ„rsmycke: @blomstertida6
Modeller: @JohannaMeszaros @niclaslekstrom

Gillar

Kommentarer