En magisk kick off

Make Up Store, Makeup

I onsdags åkte jag som ni vet till Stockholm för att spendera tid med mina fina vänner till kollegor. När vi kom fram plöjde vi Mall Of Scandinavia och det blev en hel del shopping som ni ser.

På kvällen köpte vi pizza, munkar, vin, chips och massa annat gott och chillade ner oss i Vendelas fina och mysiga 1:a nära city. Perfekt för oss 5 tjejer! 💕
Där målade vi naglar, provade varandras smink,la ansiktsmask och pratade tjejsnack långt in på natten 😄 Det kan man kalla en äkta tjejkväll.

Dagen efter var vi halvdöda och försökte tappert sminka över våra röda ögon innan vi tog taxin bort till huvudkontoret. När vi kom dit möttes vi upp av ännu fler härliga kollegor och supportrar. Första delen av dagen fick vi se och lyssna på vad som händer och kommer till våren och sommaren. Och vi fick även en såå fin goodiebag! 😍👇🏼 Full med fina, nya produkter!!

Dagen avslutades sedan med en helt fantastisk visning i en magisk miljö. Visningen är i Make Up Stores egna 4D rum. Denna gång var hela rummet uppdukat med en känsla som Alice i Underlandet. Det var inspirerat från Februaris look Loire. Ska visa er lite senare hur den looken ser ut så ni får en känsla av den.
Det var extremt fina bakverk, kakor och annat fint på borden. Looken och klänningarna var sagolikt vackra 💜✨

Årets Beauty Show bestod som vanligt av 6 looker. Alla med helt olika stilar och trender med klänningar uppsydda till varje look.

Varje makeupartist presenterade sin look efter varje modells ingång. De berättade om hur man ska tänka inför looken och vad man kan inspireras av. Så roligt att få höra makeupartisternas tänk bakom lookerna. Såå roligt att det bl.a. var Ellinore och Vendela som fick göra årets looker till denna visning! 💕 Så duktiga!!

Tack Make Up Store för en magisk och inspirerande kick off!
Och tack Vendela och Ellinor för en bra uppstyrd tjejkväll! 😘💕

Gillar