French ombre

Naglar

Innan jag utbildade mig till nagelterapeut undrade jag alltid hur man gjorde fransk ombre.
Har alltid tyckt att det är fint och fräscht att ha på naglarna, något som alltid funkar!
Så nu tänkte jag visa er hur jag gör min ombre-teknik. Alla nagelterapeuter gör olika, men jag har fastnat för denna metoden.


Efter att jag har filat bort det gamla materialet, filat formen, rengjort med cleanser och sedan lagt primer, lägger jag "perfect white". Jag gillar just den vita gelén då man inte måste lägga den så tunt. Jag lägger den väldigt täckande längst ut på tippen, sen drar jag ut färgen tunnare in mot nagelbädden.

Därefter lägger jag "cosmetic pink" som är en täckande rosa ton, lik nagelns egen färg. Den fungerar som kamouflage, den kamouflerar alla nagelns brister eller som i detta fall, den vita kanten. Denna gelé ska läggas i ett tjockare lager precis där den vita kanten är som skarpast, sedan tonar jag ut den åt båda håll, lite lätt på det vita, men inte enda ut i kanterna.

Ovanpå allt detta bygger jag upp nagelns form med "soft pink extreme". Eftersom denna gelé är lätt rosafärgad men ändå genomskinlig täcker den alla de skarpa övergångarna precis lagom.

Därefter filar jag först med en grov fil och fixar formen på naglarna.

Därefter tar jag buffern och buffrar naglarna, så de blir släta och de skarpa filspåren försvinner.
När jag bygger in dekorationer som klistermärken band mm. lägger jag först ett tunt lager gelé, sedan dekorationen, därefter ett tunt lager gelé till. Mellan varje lager ska det in och härda i lampan.

När allt är klart, all dekoration har varit inne i lampan, penslar jag på "super shiny" som är en tunn gelé som kapslar in nageln i ett hårt skal så dom blir riktigt glänsande.

Tadaaa 😄💅🏼

Gillar

Kommentarer

Beautyaddiction
Beautyaddiction,
Vad duktig du är, dom blev super fina!
nouw.com/beautyaddiction
JohannaMeszaros
JohannaMeszaros,
Tack fina du! 😘☺️
nouw.com/johannameszaros