Känslan av att ha ett tjockt och fylligt hår är oslagbar!

Samarbeten

Känslan av att ha ett tjockt och fylligt hår är oslagbar!

Visst är det den bästa känslan att få dra fingrarna igenom sitt nytvättade hår?
Att få känna när vinden tar tag i håret och doften från nytvättat hår sprider sig i rummet?

Men tyvärr så finns det människor som inte kan få uppleva denna härliga känsla. Och till just dom människorna finns Akacia Medical till hjälp för dom är en hårklinik som hjälper människor som drabbats av håravfall att få håret tillbaka.

Har du tunn hårväxt och önskar inget hellre än att få ha ett tjockare och fylligare hår? Då finns Akacia Medical där och kan hjälpa dig ❤️

Håravfall kan ofta anses lite känsligt ämne och det är något människor gärna inte pratar om. Men faktum är att nästan alla människor drabbas av det i någon form i livet. Jag väljer att skriva om håravfall och åtgärder i upplysande syfte, då jag har fler i min släkt som funderar på om dom ska göra något åt deras uttunnande hår och jag som skönhetsbloggare känner att det är intressant ämne att blogga om. Jag tänkte därför berätta hur det var förr i tiden i Sverige då hårtransplantationer endast var något som kändisar hade råd med. Det kostade då minst 100 000 kr + och tyvärr fick de flesta acceptera att dom drabbats av ärftligt håravfall för att det var för dyrt.

Men sedan kom en utstickare, nämligen Akacia medical som var den första hårkliniken i Sverige att börja erbjuda hårtransplantationer till priser som människor faktiskt har råd med. De startade redan 2011 i Turkiet och flög ner patienter från Sverige och kunde erbjuda mycket bättre priser, när tiden gick så öppnade dom även en hårklinik i Stockholm och då dom hade som mål att kunna erbjuda sina patienter en hårtransplantation som hade ett mer rimligt pris som fler kunde har råd med. Firo som driver kliniken tycker att det är allas rättighet att få kunna välja om man vill ha hår eller inte.

Det nya konceptet gick otroligt bra och plötsligt började andra kliniker sänka sina priser med tiden, marknaden blev förändrad och nu kan fler ha råd att göra hårtransplantationer. Det är något som jag tycker är otroligt bra. Numera ligger priserna på en hårtransplantation omkring 40-75 000 kr och skulle man vilja spara in ytterligare pengar så kan man fortfarande åka till deras klinik i Turkiet. Där får man precis samma kvalité som om du hade gjort det på hemmaplan och uppföljning görs bekvämt i Stockholm.

Akacia Medical levererar kvalité och fotar alla hårsäckar som tas och visar till patienterna så att dom får precis vad dom betalar för! De använder små verktyg och kan sätta tätare hårsäckarna tätare än många andra och det ger otroligt naturliga hårtransplantation resultat som följd.

Akacia Medical satsar på kvalité och ser individen istället för en plånbok.

Hoppas att du som har problem med håravfall tar kontakt med Akacia Medical! Ingen ska behöva ha tunnare hår än vad man vill.[Betalt samarbete med Akacia Medical]

Gillar