Love is in the air

Inredning

Har haft en jättemysig ledig helg tillsammans med min sambo. Vi har fixat massa i hemmet, varit ute och ätit och sett nya Maze Runner på bio och såklart såg vi Mello. Så skönt att få vara ledig en hel helg och bara vara hemma, sova ut och fixa med hemmet.
Nu i helgen kände jag att jag ville plocka ut all vinterinredning. Det är ju ett par månader kvar med kallt och snö. Men är så trött på allt mörker nu så ville få in lite annan ljus inredning och fixa lite nytt hemma!
Önskade mig denna fina tavlan av min bror i julklapp och självklart fixar han en sådan till mig bäst som han är 😍
Tavlan är från Desenio och heter Wings. Finns i två olika storlekar.
Nu sitter den i en plastram men ska byta till glas framöver.
Jag ställde även tillbaka mitt ljus från Yankee Candle ”Warm Cashmere” tillsammans med lite vita stenar från Zakynthos 🌴

Kärlekens dag, Alla Hjärtans Dag börjar ju närma sig 💕 Så jag överraskade sambon med dessa tavlor framkallade på oss. Dessa foton tog Fotograf Nadja Lindberg på oss i somras. Det var så roligt att äntligen få dom utskrivna och se dom förstorade. Blev kärlek i luften direkt!

Jag som är galen i växter var ju såklart tvungen att åka till Blomsterlandet och shoppa nu när jag var ledig 😄 Jag bytte ut mitt olivträd som nu är i vinterdvala mot fina palmer. Den bruna krukan är också från Blomsterlandet men för längesen.
Köpte även denna fina växt till sovrummet. Har länge velat ha en sån, men de ska tydligen vara svårskötta. Så får se hur de går 🌱

Min nya palm 😍👆🏼 Fick även bli lite fler foton på min fotovägg. Där kan det aldrig bli för många.
Det får vara lite enkel naturlig inredning nu fram till påsk. Då jag byter igen. Älskar att inreda!

I vardagsrummet blev det några detaljer till. Denna fina staty som jag har i min fina bur på bordet kommer från Athen i Grekland där jag var på semester för två år sedan. En så häftig upplevelse att ha fått gå runt i de riktiga ruinerna i Grekland. Man kunde köpa olika fina saker som fanns på riktigt där. Så denna staty har jag sett i verkligheten, originalet i Athen. Så roligt att få med sig den hem.

Bredvid den fick en av mina favoritdoftljus hamna från Yankee Candle med doften ”Cherry Blossom”. Så nu har vi lite vårkänslor här inne 🌸

Gillar