Magisk skogsdag i vintertema

Imorgon (eller idag, jag som jämt är uppe halva nätterna) 😄 ska jag ha en såå rolig fotografering! Jag har fått ihop ett så roligt gäng som ska göra detta tillsammans med mig!
Jag har länge velat göra en trolsk, mystisk och väldigt speciell fotografering i snön! Det är så sällan vi har snö så det ska bli så roligt att få foton i ett vinterlandskap.
Jag vet inte hur jag kom på denna idé och tema. Men i min hjärna snurrar alltid massa nya makeup/fotoprojekt så det tar aldrig slut med idéer 😂

I detta projekt vill jag verkligen ha fokus BARA på makeup och hår. Vid många jobb man gör är det så mycket fokus på allt runtomkring och mer en helhetskänsla i bilderna.

Men denna gång vill jag verkligen att det ska vara 100% makeup och hår! 💄

Jag har dragit i alla trådar inför imorgon och fått ihop alltifrån olika djur, sagolika äpplen, bra samarbetspartner och inte minst av allt SNÖ!! 😍❄️

Och såklart ska vi fota på det bästa stället (enligt mig) ........ SKOGEN! 👇🏼

Vi såg en såå bra men läskig film ikväll, en ny, Unhinged. Det var en riktigt svettig och stressig kväll då spänningen var på topp varje sekund! 😄 Rekommenderas starkt att se!
Nu ska jag verkligen försöka sova då jag ska upp tidigt imorgon och förbereda inför fotograferingen! Sen kommer superbästa frisören hem till mig för att sätta igång styling inför dagen!
Är sååå taggad! 🙌🏼🌲

Följ mig på storyn imorgon på Instagram för att få lite sneak peaks från min händelserika dag imorgon 😍🌲🐾❄️🐍🐴 @johannameszaros


📸 @noorstudio_sofia

💐 @bernadinablommor

Gillar

Kommentarer