Marc Mirren smycken

Makeup, Samarbeten, Modellplåtning, Hår

En varm kväll i september var jag och Sofia ute och fotade till företaget Marc Mirren som har supersnygga smycken! 🌱 En helt fantastisk kväll nere vid Vättern och det var närmare 20 grader! Visst saknar man redan värmen?

Charlotta bär smycken från Marc Mirren och just nu får du 15% rabatt på hela sortimentet med vår unika rabattkod ”noorstudio15”, så passa på!
Just nu har de även 3 för 2 på hela sortimentet 🌿

Så roligt att få sminka och styla sin allra närmsta vän. Jag och Charlotta har känt varandra i 14 år och ändå har jag bara lyckats få henne till sminkstolen en enda gång 😄 Inte för att hon inte vill utan av någon konstig anledning har det aldrig blivit av.
Men vilken rolig kväll vi hade! Får helt klart bli fler tillfällen som hon får ställa upp som modell nu! För visst är hon snygg!? 🙌🏼

Så roligt att ha massa samarbeten tillsammans med superduktiga fotografen @noorstudio_sofia med! Hon är ju mer än grym!

Missa nu inte att gå in och beställ dina favoritsmycken! 🌱Nu har jag ätit upp de goda kinamatresterna från igår. Så nu ska jag ut i butiken och bygga om Estée Lauder -stället och även sälja från mina fantastiska märken som jag får chansen att jobba med varje dag! 😍
Ha en trevlig måndag på er!

Makeup & Hår: @JohannaMeszaros
Foto: @noorstudio_sofia
Smycken: @marcmirren
Modell: Charlotta Lithman

Gillar

Kommentarer