Naglar 2013 under utbildning som nagelterapeut

Naglar

Här är alla mina naglar som jag gjorde när jag började min utbildning och praktik som nagelterapeut 2013.
Utbildningen började med en veckas teori och praktisk upplärning i skolan. Då gick vi igenom nagelns uppbyggnad, allt på latin och vi fick även lära oss hur man gör gelénaglar. Veckan avslutades med ett teoretiskt prov om nageln som vi var tvungna att klara innan vi fick ta emot vår första kund.
Jag utbildade mig på Borås och Jönköpings nagelskola som nu heter Svenska Skönhetsskolan. Jag utbildade mig i märket Lilly Nails.
Haha lite roligt att se dessa naglar nu och hur man utvecklats under alla år 😄
Efter teoriveckan i skolan har man 100 timmar praktik hemma. Då får man boka in nagelkunder för ett billigare pris och bara öva och öva under ledning av sin lärare.

Jag rekommenderar verkligen Svenska Skönhetsskolan om ni vill bli nagelterapeuter. De hsr bra och hjälpsamma lärare. Upplägget på utbildningen är väldigt bra. Och de har bra priser och valmöjligheter på utbildningen.Dessa naglar är alltså bara under övning och ej gjorda av mig som utbildad nagelterapeut.

Detta var mina allra första naglar jag gjorde i hela mitt liv.

Därefter övade vi glitter-tippar och fransk manikyr.

Sedan övade vi på lite dekorationstekniker.

Allt detta gick vi igenom veckan som vi var i skolan. Så alltså bara enkla grunder.
Sen var det bara hem och öva i 100 timmar. Under dessa timmar skulle vi ta ett billigare pris och ha kontakt med läraren hela tiden om hur det hade gått med varje kund. Kunderna hade i sin tur en plikt till mig att höra av sig om något hände med naglarna så att jag kunde öva på de fel som uppstod.
Här är alla naglar jag gjorde under mina 100 timmar som praktik.

Och slutligen, efter dessa 100 timmar, klarade jag provet!! Och blev utbildad nagelterapeut i början av 2014! 💅🏼

Naglarna jag gjorde på mitt slutprov! 👆🏼

Gillar