Olaplex

Det bästa som finns efter en utlandsresa är att lägga i Olaplex i håret! Så obeskrivligt härligt!
Har ni testat det?
Just nu är mitt hår som en enda stor dreadlocks. Haha så denna behandling är välbehövlig!

Innan jag började med Olaplex kunde jag inte ana vilken skillnad det kunde göra på håret. Tidigare har jag provat dyra, olika hårinpackningar. Det är klart att de också har gjort skillnad med inget går att jämföra med Olaplex! Ni som inte har testat, gör det!

Olaplex bygger upp hårkvaliteten mellan frisörbesöken. Den kan även användas i alla kemiska behandlingar som man gör hos frisören. Den skyddar håret i samband med färgning och liknande så det inte sliter alls på håret. Den återskapar även hårets egna svavelbildningar. Håret blir friskare och starkare och hårfärgen håller mycket bättre!

Olaplex är skapad med avancerad kemi och forskning i framkant, är fri från sulfater, silikoner, DEA, aldehyder och har aldrig testats på djur.

För att få ett stärkande, fint hår använder jag denna en gång i veckan och har i den minst 10 minuter. Oftast har jag i den framför en film eller när jag går runt och städar, ju längre du har i den desto bättre resultat!
Man kan även sova med den.

När jag applicerar den tvättar jag först håret med schampo två gånger som jag alltid gör. Anledningen till att jag tvättar håret två gånger är att första gången tvättar jag ur alla produkter ur håret, andra gången tvättar jag själva hårstråt.
Därefter handsukstorkar jag håret.
Sedan använder jag min kam från Kevin.Murphy.
Den är superbra då den har väldigt mjuka kanter och breda taggar så den är perfekt att använda när håret är blött utan att det tovar sig.
Jag lägger rikligt med Olaplex i håret, från roten ner till topparna. Sedan kammar jag nedifrån topparna och uppåt för att verkligen få in produkten på alla hårstrån.
Virar upp håret i en knut och sedan låt verka minst 10 minuter.

Sköljer sedan ur produkten och avslutar med balsam. (Om du använder färgbomb lägger du i det som vanligt efter du har sköljt ur Olaplexen)
Tänk på att balsamet bara ska vara i håret och inte i hårbottnen, alltså inte lika nära hårbottnen som Olaplexen då balsamet gör att håret kan upplevas fett och tynger ner hårstråna.
Balsamet låter jag sitta minst 3 minuter, under tiden tvättar jag kroppen.
Skölj sedan ur och avsluta med olja i handukstorkat hår.
Glöm inte värmeskydd om du fönar håret sen!

Och du kommer märka vilket resultat du får!!
Håret blir mjukt, glansigt, inte frissigt och ändå får du upp en bra volym!
På grund av en frisör-miss för ca.2 år sedan fick jag klippa av mitt hår ca.12 cm. Därefter hade håret jättesvårt att komma ut i längd.
Jag började då med Olaplex och nu har mitt hår aldrig varit finare än vad det är. Det är längre än 50cm, helt och fint och inga frissiga toppar trots att jag inte klippt mig på ett år.
Olaplexen läker verkligen håret som redan är skadat till skillnad från andra hårinpackningar som bara förebygger skadat hår!

Jag älskar verkligen Olaplex och rekommenderar er alla att testa det som vill ha fint och helt år!

Ni kan beställa den på Lyko HÄR

Gillar

Kommentarer