Pink Dreams

Naglar

Igår gjorde jag nya rosa naglar dagen i ära 💕 Nu är jag trött på de mörka vinternaglarna. Så det fick bli denna färg som är lite mer passande till våren. Nu är det ju inte riktigt vår än därför valde jag en lite kallare rosa ton som ändå passar in i vintertiden 😄 Denna färg har jag blandat fram själv med min gelé från bästa Light Elegance. Har blandat en kall lila, med en knallig rosa. För att få färgen lite ljusare la jag i vitt.
Jag la på färdigblandat guldglitter sedan handmålade jag mönsterna med vit gelé.
I början var jag tveksam om den rosa blev bra i tonen. Men när de blev klara blev dom precis som jag ville ha dom! 💕


Många frågar hur lång tid det tar att göra mina egna naglar. Eftersom jag älskar mycket dekoration och handmålat tar det ju ett bra tag. Men lätt värt när man är klar!
Eftersom jag inte kan göra något på den ena handen när den andra är i lampan tar det ju dubbelt så lång tid för mig som det gör på en kund. Dessutom är det såklart svårare att måla sådana här mönster på höger hand med vänster 🙈 Så dessa tar ca 4 timmar att göra. Brukar lägga in en lunch med på en timma för att nacke, rygg och axlar ska orka med 😅
Det är rätt jobbigt att hålla emot med sina egna fingrar när man filar. När kunderna kommer till mig kan de ju slappna av under hela behandlingen eftersom jag stödjer deras fingrar när jag filar.
Men jag brukar ta fram ipaden, något gott att dricka sedan sätter jag mig och pysslar. Tycker det är mysigt att få en liten egentid och få vara kreativ. Precis som när man målar tavlor, sminkar eller annan sorts kreativitet tycker jag detta är jätteroligt!

Gillar