So Thai Spa

Spa & Hudvård

[Samarbete med So Thai Spa Jönköping]

Mitt absoluta favoritställe när det gäller massage och avkoppling är So Thai Spa i Jönköping!
När jag går på massage vill jag ha en riktig spakänsla och inte ljusa rum och upptända lokaler. Jag tycker hela grejen med massage är avkoppling från man kommer dit till man går hem och precis detta får du på So Tha Spa.
Det är Jönköpings finaste massagesalong där inredningen är hämtad direkt från Asien och framförallt Thailand.

Deras lokaler ligger mitt Jönköping centrum bakom SF Bio. Så smidigt att ta sig dit efter en dag på jobbet då man är trött i nacke och rygg.

När man kommer ner för trappan möts man av en mysig thailändsk miljö och en härlig doft av aromaoljor. Man blir alltid väl omhändertagen och tjejerna som jobbar där är så glada och trevliga.

Jag väljer alltid att göra en aromamassage då jag gillar en mer avslappnande och mjuk massage. Men de har massa olika behandlingar att välja i mellan så man kan välja den som passar bäst in på sig själv.
De kan även ändra lite i behandlingen så den passar just dig.

Behandlingen börjar med ett varmt fotbad med rosenblad i. Rena handdukar finns på plats som man kan svepa in sig i under tiden man sitter i fotbadet. Där får man sitta och koppla av i ca 10 min. Därför är det viktigt att man är där 10 min innan bokad tid.

Efter fotbadet masserar de hela kroppens fram och baksida som inkluderar ben, rygg, armar, axlar, nacke och dekolletage. Jag brukar önska extra massage på huvud och ansikte.
Under hela massagen får man lyssna på avslappnande spa-musik och låta tiden stanna upp för en stund. 🙏🏼
De är generösa med tiden och man får verkligen ut varenda minut av behandlingen.

Efter massagen får man te och vatten medan man får koppla av i soffan med tända ljus i en exotisk miljö i deras lounge 🌴🐲

Kan varmt rekommendera detta mysiga Spa mitt i Jönköping centrum!
Om du bokar en behandling under september månad får du 20% rabatt på den om du uppger "johanna20" vid bokningstillfället.

Boka din tid på: 036-440 04 00

Adress: Skolgatan 12, 553 16 Jönköping

Öppettider: Vardagar 10-19

Mer info om priser och behandlingar hittar du på www. sothaispa.se

Hoppas att du får en avkopplande stund ❤️

Gillar