Swedlashes

Makeup

Förra veckan var jag i Göteborg och shoppade loss i Nordstan (shopaholic som man är!) 😍 Där sprang jag på dessa fantastiskt snygga fransar "iconic" från Swedlashes!
Jag har länge letat efter ett par fransar som är kortare inåt ögonvrån och längre utåt. Många fransar går upp väldigt högt i mitten av ögat och är även tunga eller har en tjock kant. Dessa har istället en väldigt tunn kant (den man fäster mot ögonlocket) och därav är fransarna lätta att fästa med limmet.

Måste också säga att Swedlashes egna lim är helt amazing!! Jag har provat så många limsorter och har inte hittat någon som jag tål. Många jag känner har också varit känsliga mot flera lim, så tror att detta kan passa många med känsliga ögon! Mina ögon börjar rinna direkt och blir röda av alla lim så därför har jag aldrig lösögonfransar. Så ni kan ju förstå att jag blev lycklig när jag testade dessa fransar och lim?

Ett snabbt tips när man använder lösögonfransar är att inte ha för bråttom när du ska fästa dom. Låt limmet halvtorka på handen innan du lägger limmet på fransarna. Så fäster de sig själva direkt och smidigt på locket! Kommer ge er massa andra tips på hur man fäster lösögonfransar på bästa sättet i ett senare inlägg, så håll utkik!! 😊

Swedlashes fina fransar hittar du Här

Gillar