Tredje advent

Makeup, Estée Lauder, Min vardag

Hej alla fina läsare!
Förlåt för dålig uppdatering! 💕
Nu var det riktigt längesen jag kikade in här. Vad jag har saknat att kika in här hos er!
Jag har haft såå mycket för mig nu när jag kommit in i nya jobbet, så har inte hunnit tänka på att uppdatera er om allt. Men nu ska ni få se lite vad jag har hittat på under denna månad 💕

Jag kan ju börja med att säga att jag STORMTRIVS på mitt nya jobb!! Jag älskar det verkligen! Det är ett jobb som verkligen passar mig i precis alla kategorier!
Och jag har fått så mycket favoriter nu så vet knappt vart jag ska börja!
Men mitt absoluta favoritmärke av de jag jobbar med är Smashbox! De har såå otroligt fina produkter. Det är ett rent makeup-märke så verkligen något för mig 🤩
De har massor av paletter med både ögonskuggor, highlighters, rouge och contouring.
Kolla bara dessa ögonskuggor och pigmenten!! Mina favoriter redan 👇🏼👇🏼👇🏼

#goals

#holy crop

Ni kanske inte har hängt med på hur jag jobbar?
Jag står på Kicks i mina fyra olika butiker som jag är ansvarig för och säljer mina 7 märken: Smashbox, Clinique, Estée Lauder, Origins, GlamGlow, Tom Ford och Bobbi Brown.
Det är en riktigt bra blandning av märken så det finns något för alla!

SMASHBOX
Är ett studiomärke från HOLLYWOOD ⭐️ Produkterna tas fram av makeupartister, fotografer och modeller från Los Angeles!
Varje produkt är baserad på hur den ser ut bakom kameran i olika ljus för en fantastisk finish!
Ni bara måste testa deras glamorösa, pigmenterade produkter ⭐️

CLINIQUE
Är det första kosmetikaföretaget som utvecklade sina produkter i samråd med hudläkare.
Allt är allergitestat och 100% parfymfritt. De undviker att använda ingredienser som är skadliga för huden. Utan parabener och falater.
Älskar deras produkter då man verkligen känner att de vårdar och gör något bra för huden!

ESTÉE LAUDER
De äger alla de märken som jag jobbar för och många fler. Och det är alltså av detta företag jag är anställd på. De har så fantastiska och lyxiga produkter!
Estée Lauder startade sitt kosmetikaföretag 1946 i New York. Hon startade detta med en vision ”allt som är fantastiskt börjar med en vision-en dröm”
Hon skapade världens första serum. En stor inspirationskälla för henne var blommor och det finns många av dom i hennes produkter.

ORIGINS
Detta är hudvård och makeup som är omsorgsfullt utvecklade med hjälp av de bästa ingredienserna inom växter, jord och hav som kombineras med säkra, giftfria alternativ och avancerad forskning. Så nästan alla ingredienser är helt naturliga!
Jag älskar deras produkter för allt doftar spa och innehåller bara naturliga dofter, så allt känns så lyxigt!

Min favoritmask av kol och lera 👇🏼

GLAMGLOW
Är lyxig hudvård direkt från Hollywood som startades 2010 av makarna Shannon och Glenn Dellimore. Produkterna skapades initialt för att användas av makeupartister backstage i Hollywood på filminspelningar och event för att ge skådespelare, musiker och andra kändisar en quick fix för vackrare hy. De flesta produkterna inom hudvårdsbranschen tar tid att verka och skaparna Shannon och Glenn ville därför skapa något som gav resultat efter bara en användning. GLAMGLOWS ansiktsmasker och ögonbehandlingar blev omåttligt populära och började ett år senare att säljas till alla och finns nu även i 400 lyxspan världen över. Ja, så ni förstår ju, ni MÅSTE testa dessa lyxiga masker!!

TOM FORD
Han är en amerikansk filmregissör och modeskapare som föddes 1961 i Texas i USA. Han studerade inredning, arkitektur och mode.
Detta är ett lyxigt märke med storslagen makeup och spektakulära parfymer. Tanken bakom kollektionen är möjligheten att skapa feminin glamour och oklanderlig maskulin stil med en individuell look. Åtråvärd kollektion som innehåller innovativa skönhetsprodukter av högsta kvalitet och ett unikt hantverk som speglar Tom Fords vision av modern glamour.
Detta är mitt enda märke som bara består av parfymer, så känns extra lyxigt!

BOBBI BROWN
“Vacker. Enkel. Naturlig. För Bobbi Brown är detta essensen av skönhet - och mycket mer. Legendariska makeupartisten Bobbi Brown grundade sitt skönhetsmärke 1991 och ger varje kvinna verktygen och kunskapen att ta fram det allra bästa hos sig själv. Makeup för ansiktet som smälter in som en andra hud, färger för ögon, kinder och läppar som förstärker ansiktskonturerna, och hudvård som gör både hud och makeup ännu vackrare. Bobbi Brown hyllar det positiva. Jag har fastnat för detta märke då det också är mycket makeup och färger!
Önskar att jag hade kunnat jobba mer med detta märke men tyvärr finns det bara i en av mina butiker där jag bara är var sjätte vecka.
Men på tisdag ska jag äntligen få hålla i min första utbildning som då blir inom Bobbi Brown!

SÅ! Nu kanske ni har fått ett mer grepp om vad jag jobbar med!? 🤩
Så om ni är nyfikna på några produkter så är det bara att komma förbi Kicks i Jönköping eller Borås som är mina butiker så ska jag visa er precis ALLT! 😍
Ni kan även boka in makeuper hos mig om ni vill få tips och idéer på hur ni kan göra!

Trevlig tredje advent på er! ❤️

Gillar