Weekend i Göteborg

Vänner & Familj

Sitter i bilen påväg hem efter en riktigt rolig helg i Göteborg med fina vänner!
Igår morse åkte jag och Nicklas till Liseberg och mötte upp min kollega Lilli och hennes sambo Dick.
Liseberg har extraöppet några helger under oktober och november då det är Halloween där. Hela nöjesparken är då pyntad med pumpor, fågelskrämmor och andra häftiga halloweensaker. Det är kuslig musik på överallt så man får en riktig halloween-känsla när man går runt där.

Vi åt lunch på mitt favoritställe, Systrarna Olsons Våffelbageri. Allt där inne är mysigt, gammaldags och de gör våfflorna på traditionellt vis.
Sen gick vi i 3 spökhus. Varje år bygger de upp spökhus som bara finns under denna helgen. Vi var på Halloween På Liseberg för två år sedan och nu i år hade de utvecklat spökhusen mycket mer än sist vi var där.
De hade gått in för smådetaljer extremt mycket och alla spökhus var riktigt läskiga. Tyvärr såg jag inte jättemycket då jag blundade mig igenom alla spökhus 😂🙈 Så inte värt pengarna om man är lika rädd som jag.

Efter de 2 första spökhusen satte vi oss i Spökbaren och laddade upp inför sista spökhuset, Gasten. Det är Lisebergs original-spökhus som finns året om. Men under Halloween gör dom det lite extra läskigt 🎃

Och det bästa av allt!! Var att jag träffade denna underbara människa, Laila Bagge!
Hon är en av mina största idoler då jag bara älskar hennes smycken! 😍 Har såå mycket smycken från henne. Jag bara gillar hela henne, hennes personlighet och allt hon gör.

När vi hade skrikit oss hesa efter alla spökhus gick vi till vårt hotell på Avenyn och fixade oss och tog en fördrink och åt på Bryggeriet.
Sen åkte vi vidare till min gamla kollega Åsa. På hennes 30-årsfest. Vad hon hade fixat fint! Det bjöds på snittar och Mojito. Hemma hos Åsa och Viktor hade vi en himla trevlig fest ihop med 12 andra.
Vi avslutade kvällen på nattklubben Park Lane.
Perfekt när vi skulle hem framåt 03 sen, då vi bara hade knappt 50m till hotellet 😄

Idag startade vi dagen med en god hotellfrukost och därefter åkte vi en bit utanför stan och hälsade på min barndomsvän Caroline och hennes sambo Andreas. De bjöd på fika och vi satt och pratade i 2,5 timma. Vi hinner bara ses ca 1 gång om året så vi hade behövt prata minst lika länge till 😄

Vi avslutade vår weekend med en runda på Nordstan där vi hämtade upp Kristin som också hade varit på födelsedagsfest.

Haft en så rolig helg med vännerna 💕

Gillar